Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2015
Jun 22, 2015

Det är med glädje som vi i det tredje avsnittet kan presentera vår första gäst, fotbollsspelaren Lisa Ek. Vi pratae med Lisa om hennes framtidsplaner, kampen för att komma med i den svenska VM-truppen och jobbet med de ensamkommande flyktingbarnen i Sandarna. Hon är även med och delar ut kritik till det svenska landslagets insats i VM och deras taktik i media. Avslutningsvis kollar vi närmare på lottningen till Europa League och de svenska lagens chanser att ta sig till gruppspelet.

Jun 9, 2015

I det klassiskt svåra andra avsnittet är vi lite tightare, lite bättre och förhoppningsvis lite roligare än första veckan. Vi städar av CL-finalen, knorrar lite över Sveriges halvdana VM-premiär och tar tempen på den allsvenska tabellen inför sommarlovet där vi konstaterar att det svenskaste som finns är att sluta åtta i tabellen, något som egentligen alla lag gör. Niklas delar även ut sedvanligt rygghugg på Christoffer och allt är som det ska.

Jun 3, 2015

I detta långa premiäravsnitt av Trea på bollen pratar vi väldigt mycket om U21-EM medan vi följer trupputtagningen live, vi kollar över Fotbolls-VM i Kanada, drar en snabb analys av finalen i Champions League, vi reagerar på realtidsnyheten att Sepp Blatter har avgått, Niklas öppnar Panini-bilder och avslöjar något chockerande om Leicester...

1