Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: July, 2015
Jul 17, 2015

Vi firar av vårt sjätte avsnitt med ingen mindre än Johanna Frändén som gäst, känd från Aftonbladet och SVT. Vi pratar potentiella resmål för Niklas till nästa hösts VM-kval. Johanna bryter ner var Zlatan EGENTLIGEN står i förhållande till PSG och Milan, vi kollar var Angel Di Maria befinner sig och med anledning av Raheem Sterlings jättetransfer pratar vi pengar, pengar pengar. Christoffer ska gå på E-Type och en manlig ledarskribent får sig en avhyvling. Och så lite Superettan och Europa League förstås. 

Jul 12, 2015

Semestertider slår hårt mot Trea på bollen som står utan gäst i det femte avsnittet.
Men saker och ting är icke desto mindre intressanta för det. Barcelonas transferförbud, den moraliska kompassen kring Nabil Bahouis flytt till Saudiarabien, mästerskapssammanfattningar och surr kring Allsvenskan och Europa League ryms inom 75 minuter av sedvanligt käbbel.

Jul 1, 2015

TV-experten och före detta landslagsspelaren Hanna Marklund svänger förbi redaktionen och pratar om våra kära landslag. Vad väntar för damerna efter ett misslyckat VM? Vilka i U21-truppen står närmast spel i A-landslaget, och det där A-landslaget, vad händer där egentligen? Vi tar ut våra tre överåriga spelare till OS och delar av redaktionen lämnar ett minst sagt skakigt tips inför EM-finalen...

1