Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: August, 2015
Aug 28, 2015

Vi jubilerar utan gäst men med choklad, och muttrar oss igenom den svenska EM-kvaltruppen, gör ett redigt Champions League-svep, konstaterar att MFF har att bita i och det är väldigt stor skillnad i ekonomi mellan de rikaste och fattigaste klubbarna i CL. Niklas ryter till mot en annan podd, och så lite Europa League, plastgräs och Mario Balotellis nya kontrakt...

Aug 24, 2015

En knappt nio minuter lång gerillapodd från Tele2 efter 2-2 mellan Djurgården och Hammarby. Sladdrigt käbbel mellan två trötta gubbar.

Aug 19, 2015

Det nionde avsnittet är av det lärorika slaget, men icke desto mindre underhållande. Lena G Wiberg berättar om sitt jobb som SLO för Djurgården, inklusive ett par fina anekdoter från studiebesök i andra länder. Det stundar ännu ett Stockholmsderby och vi ställer oss frågan vad både José Mourinho, O'Learys och Manchester City egentligen pysslar med. De ska nog bara stå där...

Aug 11, 2015

Viasats Premier League-redaktör Jennifer Kücükaslan satte sig en dryg timme hos oss för att prata, just det, Premier League-premiären. Niklas bränner ner både Häckens bortakiosk och Christoffers planer för de internationella transferfönstren. Det, och lite derbymage.

Aug 1, 2015

Pride-vecka! Sofia B. Karlsson tittade förbi och pratade lite om sitt nya jobb hos RFSL och uppdraget att HBTQ-certifiera idrottsrörelsen, vi följer självklart upp de fortsatta svenska äventyren i Europa League, klämmer på tätstriden i Allsvenskan och Niklas avslutar med att dra en parallel mellan Håkan Hemlin, Håkan Hellström och nazismen.

1