Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: September, 2015
Sep 26, 2015

Bottenstrid i damallsvenskan, guldstrid i herrallsvenskan, bengaldebatt och en diskussion kring vilken fin människa Diego Costa ändå är. Eminent sidekickat av Hammarbys mittback Petronella Ekroth som bjuder på massa bra tankar kring livet som fotbollsspelare. Inspelat i en container, så skadliga halter av sanning kan uppnås.

Sep 17, 2015

Ett något svävande avsnitt där vi pratar Champions League, maskotar, konsten att sälja luft till sina egna supportrar och hur man uppför sig i bussen på bortaresor. Niklas läser högt ur Reinis bok och Christoffer avlähgger rapport från sitt lajv. Allt med Emelie Ölander som gäst.

Sep 11, 2015

I dessa tider av EM-kval och landslagsdebatt passar det alldeles utmärkt med en före detta landslagsman som gäst, så vi fick besök av Anders Andersson. Förutom landslaget och EM pratar vi om Anders gamla klubb Malmö FF, deras chanser i Allsvenskan och Champions League, tekniska hjälpmedel under match, och Niklas lägger ett riktigt grinigt förhör om den där 2-2-matchen mot Danmark som skickade ut Italien ur EM en gång i tiden. The truth is out there.

1