Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2015
Oct 18, 2015

Det är inte utan att delar av redaktionen känner sig starstrucked när självaste Johan Mjällby hälsar på. Direkt efter play off-lottningen till EM tar vi grepp på Sveriges kommande matcher mot Danmark, och Johan bjuder en rad högintressanta analyser kring både landslag, den allsvenska guldstriden, Superettan och till och med division ett. Vi får även höra anekdoter om hur det är att vara med i en tät guldstrid och vinna densamma, och hur känns det egentligen att ha gjort ett av svensk landslagsfotbolls vackraste mål någonsin...

Oct 12, 2015

En liten gerillapodd inspelad utanför AIK-shopen vid nationalarenan, bara några timmar innan Sveriges EM-kvalmatch mot Moldavien och med Anders Svensson som gäst. Fokus på Sverige, men även lite Allsvenskan och Elfsborg.

Oct 6, 2015

Med IFK Norrköping bara några enstaka matcher från ett SM-guld tyckte vi det vore lämpligt att låta en Peking-supporter komma på besök, och ryckte ner legendaren Rasta-Danne från TV4 för en pratstund. Ett stökigt men glatt avsnitt som också avhandlar ännu en resa för Niklas, turerna i Liverpool och vinnaren av tyska kändis-Big brother. Och allt inleds med lite finstämd högläsning från ett starkt verk.

1