Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2015
Nov 27, 2015

En allsvensk skyttekung gästar podden och vi pratar Zlatan-hysterin i samband med MFFs hemmamatch mot PSG, Bundesliga och de tyska lagens framfart i Champions League, IFK Norrköpings guld samt Svenska cupen som lottats tidigare under dagen. Kompletteras med spaning och omröstning, som sig bör.

Nov 21, 2015

Sverige är klart för EM i Frankrike nästa sommar, och det är huvudfokus i detta avsnitt där Djurgårdens mittback Lisa Moazzeni gästar. Vilken lottning är den svenska drömmen respektive mardrömmen? Hur ställer vi oss till ett EM i Frankrike i ljuset av terrorattentatet i Paris och rådande världsläge? Det plus spaningar, omröstning och diskussion kring förutsättningarna som tvingar damspelare att göra de förbjudna övergångarna mellan Stockholmsklubbarna är lika med vårt tjugonde avsnitt.

Nov 8, 2015

Sex tapes, allsvensk silly, skrönor och avspark för en omröstning som kommer hålla långt in i 2016. Men framförallt, sanningen bakom efterspelet till inspelningen av förra avsnittet.

Nov 3, 2015

Allsvenskan 2015 är över och vi betar av allt av värde som hände under säsongen, och lite till. Niklas berättar om sin speciella relation till ÖSK-AIK, vi pratar om hur rimligt det är att vilja se sitt eget lag förlora, eller att heja på andra lag än sitt eget i olika sammanhang. Men framförallt introducerar vi två fasta punkter, veckans spaning och veckans omröstning! Allt i ett nästan 80 minuter långt 18:e avsnitt.

1