Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2016
Jan 29, 2016

Som en kontring på förra veckans avsnitt med Inter i fokus låter vi Therese Strömberg från Expressen och MilanSverige-Podcast gästa och prata om stadens andra lag, Milan. Vi diskuterar fotbollsmaffians hybris kring Idrottsgalan och jurypriser, slår näven i bordet angående filmklippet på grisiga Chelsea-supportrar från tidigare i veckan, och massa annat. Givetvis fortsätter vi även rösta i alfabetet.

Jan 22, 2016

På Magazzino i Göteborg träffade vi Nima Tavallaey från sempreinter.com och över några flaskor vin och en bättre bricka antipasti pratade vi om Inter, Serie A, IFK Göteborg och polisföreträdare med vanföreställningar. Ett längre avsnitt, som till slut rumlar i mål med omröstning för bokstaven G i fotbollsalfabetet.

Jan 15, 2016

Sakta men säkert närmar vi oss Allsvenskan 2016, och denna vecka blickar vi tillsammans med veckans gäst framåt mot Malmö FFs kommande säsong. Hur ligger landet i Malmö efter en femteplacering i Allsvenskan 2015 och med ny tränare? Vi har tyvärr också anledning att ännu en gång prata om polisinsatser och utredningar kring incidenter på svenska fotbollsarenor. Och så omröstning på bokstaven F. 

Jan 6, 2016

Lite trötta, lite frusna och lite ringrostiga i ett kök med akustik som lämnar en del övrigt att önska, sparkar vi officiellt igång poddsäsongen 2016. Det pratas allsvensk silly season och tränarbyten i Premier League, det pratas nyårslöften och röstas om bokstaven E. God fortsättning!

1