Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2016
Feb 29, 2016

Vi hälsade på före detta landslagsanfallaren och skyttedrottningen Victoria Sandell Svensson och pratade om hennes roll på Svenska Fotbollsförbundet, det stundande OS-kvalet och vad svensk damfotboll gör för att få unga talanger att välja att stanna och utvecklas i Sverige när lönecheckar från fotbollseuropa plötsligt är en faktor att förhålla sig till. Efter att Victoria hastat iväg på andra möten pratar vi om ännu en omgång i cupen, Europa League och en viss Marcus Rashford.

Feb 24, 2016

Vi gör vårt bästa för att reda ut helgen som gick och festen vi var på, samtidigt som det brukas allvar runt korttidsutvisningar, Francesco Totti och Svenska cupens första omgång. Det står också klart att man måste ha världens häftigaste namn för att få vara med i FIFA...

27 0
Feb 16, 2016

Efter en Rysslandsresa är vi åter på samma plats samtidigt och river av en mängd punkter i rask takt. Ovett delas ut till höger och vänster när vi pratar om Barcas straff, den ny stormakten Kina, Adam Johnsons ironiska ådra, surret kring Henok Goitoms möjliga återkomst till AIK och en hel del mer. I ett avsnitt med det viktiga numret 27.

1