Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2016
Mar 21, 2016

Efter en ilsken och besviken rant på Twitter om hur kvinnor behandlas av vissa män på Norra stå blev Caroline Larre ett namn många fick stifta bekantskap med i förra veckan. Vi är superglada över att Caroline ville komma och prata om det med oss, och vad vi alla kan hjälpas åt med för att förändra situationen. Utöver det, en snabb recap av klädvalen på den allsvenska upptaktsträffen, omröstning på bokstaven M och smäktande högläsning signerat Niklas.

Mar 14, 2016

Vi sammanfattar FUFs seminarium Idrott på liv och död som handlade om svenska fackförbunds internationella arbete för att påverka och förbättra villkoren för migrantarbetare som jobbar med färdigställandet av anläggningar i de länder som arrangerar stora idrottsevenemang, t.ex. Qatar, Ryssland och Kina. Utöver det klämmer vi på det stundande cup-derbyt mellan AIK och Hammarby och turerna runt den matchen, vi betar av Niklas senaste matchresor och röstar bokstaven L. Bland annat.

1