Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: April, 2016
Apr 27, 2016

Degerfors, Superettan, Per Melin, Konstgräs, P4 i Östergötland, Tjerna på Statt i Karlskoga och inmarschlåtar. Ämnena var många, spridda och spretiga när Eddie Lövholm gästade och förklarade att han inte kan någonting om fotboll. Det, samt omröstning och allsvensk powerranking!

Apr 13, 2016

Niklas gick på Damallsvenskans upptaktsträff och plockade med sig en gäst till inspelningen direkt efter, Piteå IFs Irma Helin. Irma pratar om målsättningen inför kommande säsong, drömmen om att en dag få dra på sig Djurgårdens tröja igen och en rätt intressant lek som laget håller på med... Vi introducerar vår allsvenska powerranking och röstar såklart bokstaven O.

Apr 2, 2016

Ett riktigt King Kong-avsnitt där vi tillsammans med Hammarbys assisterande tränare Carlos Banda går igenom hela den allsvenska premiäromgången. Förutom lite spekulation kring nästa svenska förbundskapten och en omröstning så räcker det till 90 minuter den här veckan.

1