Info

Trea på bollen

Ännu en podcast om fotboll? You bet. Christoffer Eriksson och Niklas Jarelind ger er inte podden ni vill ha, men podden ni förtjänar. Mest käbbel.
RSS Feed
Trea på bollen
2017
December
October
August
July
June
April
March
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2017
Dec 1, 2017

Dags att recappa en händelserik säsongsavslutning med en sväng förbi både landslag, fotbollsgalor och Göteborg. Sedan ett längre samtal om MeToo som nu nått vår egen bransch.

Oct 4, 2017

Mannen bakom Kalla faktas avsnitt om fotbollsagenter och andra skumraskaffärer inom fotbollen berättar om hur det är att jobba med en sådan här granskning. Hur är det när det blir riktigt jobbig stämning med Alexander Isak till exempel? Det bjuds även på ett avslöjande kring Sirius tvist med familjen Strand som är en del av Andréas fortsatta jobb. Även en sväng om Spanien och Östersund.

Aug 26, 2017

Avsnitt 59 är en djupdykning i den rykande färska Europa League-lottningen, med Östersund som fokus. Vi är inte helt överens om hur samtalet ser ut kring just Östersund och problematiken kring klubben, men desto mer överens om att Everton har ett jätteläge att plocka en titel. Och så Zlatans återkomst, söndagens Stockholmsderby och Jannes senaste landslagstrupp, med avslöjandet om Unitedtävlingens vinnare som storslagen final på det!

Jul 17, 2017

Inför AIK-Norrköping slog vi oss ner med Johannes (@pekingjonna) och Sebastian (@enkompisundrar) för att diskutera deras supporterskap, förväntningar och förhoppningar samt matchen mot AIK. Vi klämmer lite på Östersund och AIK:s sydamerikanska nyförvärv och Niklas avslutar med att spontana in en diffus tävling med fina priser!

SKICKA TÄVLINGSBIDRAG TILL TREAPABOLLEN@GMAIL.COM!

 

Jun 30, 2017

We're back! Och tillbaka är även Nima Tavallaey, som pratar om misären i IFK Göteborg i synnerhet, men är även med och pratar om det svenska U21-fiaskot och pedagogiken kring Claes Erikssons uttalanden om Alexander Isak. Nima breakar även en nyhet om Filip Helander som tyvärr hann publiceras av hans redaktör, och därmed inte är så mycket till breaking när ni hör detta... Men ni kan låtsas!

Apr 30, 2017

Zlatans knä, turerna kring AIK på och utanför plan, och en tweet som gjorde Niklas mäkta irriterad... Bara toppämnen!

Apr 6, 2017

Med en spännande fotbollsapp i mobilen och en spännande säsong i Superettan framför sig gästar Christopher Brandeborn podden och berättar om varför han först inte ville att BP skulle gå upp, hur det är att spela för Olof Mellberg och att han kan sakna tiden i Degerfors. 

Apr 3, 2017

I ett ekande kök avhandlar vi alkoholkultur, märkliga liknelser, idiotiska rubriksättningar och ett och annat allsvenskt tips som kan se mer eller mindre korkat ut nu när första omgången nästan är i hamn...

Mar 9, 2017

Vi är tillbaka! Säsongen står för dörren och vi levererar ett avsnitt fyllt av fotboll, hårdrock, självrannsakan och bannor. Hur står det till inför avslutningen av cupen och premiären av allsvenskan, får man skämta om överviktiga människor och vad får man skriva på en fotbollströja?

Jan 5, 2017

En summering av 2016, några kinesiska räkneexempel och en fin historia om att fejka sin egen död som leder till en spontan tävling. Bland annat!

OBS! I delen om Lisa Dahlkvist nämner Christoffer en historia från Fotbollsgalan och att Lisa var på plats med sin pappa, men i efterhand har osäkerhet om detta verkligen stämmer smugit sig på. Kan ha blandat sammanhang och platser. Likaså när Pontus Farnerud nämns, det ska såklart vara Alexander.

 

1